Home Wie ben ik Werkwijze Contact Links Sjamanisme
Soulretrieval & extraction work

Een andere benadering van heling is werken via de sjamanistische methode. Hierbij maak ik gebruik van mijn handgemaakte drum en reis zelf met behulp van krachtdieren naar de delen van jou die nu nodig zijn voor jou om te helen. Dit kan een soultrievel reis zijn, of extraction work. Dat volgt uit wat zich op dat moment aandient. Daarna kunnen de delen nog aandacht en onderhoud nodig hebben in verband met verwerking, Ook daar kan ik je bij begeleiden. Met mensen die niet naar de praktijk kunnen komen kan ik ook op afstand werken vanuit de praktijk.

Kernsjamanisme is een spirituele praktijk die teruggaat tot een van de oudste vormen van sjamanisme en spirituele essentie heeft.

Een van de belangrijkste technieken binnen kernsjamanisme is soul retrieval, ook wel zielsontvangsten genoemd. Het geloof is dat in tijden van trauma of heftige gebeurtenissen delen zielsdelen 'verloren' kunnen raken of zich kunnen terugtrekken (gedissocieerd raken). Dit kan leiden tot gevoelens van leegte, verlies en een gebrek aan vitaliteit. Door middel van soul retrieval worden zielsdelen en de essentie van de ziel terug gebracht, zodat een persoon weer heel en compleet kan worden. Ik maak hierbij verbinding met de spirituele wereld en werk met spirituele helpers en helende spirits om deze zielsdelen op te sporen en terug te brengen naar jou.

Een andere belangrijke techniek is extraction work, of extractiewerk. Hierbij wordt er gewerkt aan het verwijderen van negatieve energieën, entiteiten of blokkades die zich hebben vastgehecht aan de spirituele energie van een persoon. Deze niet-eigen energieën kunnen zich manifesteren als ziekte, pijn of emotionele disbalans. Deze energetische onzuiverheden kunnen ontstaan als gevolg van trauma, emotionele onbalans, blokkades of externe invloeden. Als sjamanistisch practitioner maak ik contact met de spirituele wereld en vraag om hulp om de negatieve energieën te verwijderen en de persoon te bevrijden van hun invloed. Dit alles doe ik in samenwerking met de spirituele helpers.

Naast soul retrieval en extraction work maak ik gebruik van mijn zelfgemaakte handgemaakte drum tijdens het reizen. De drum wordt beschouwd als een krachtig instrument voor transformatie en communicatie met de spirituele wereld. Het ritmische geluid van de drum creëert een trance-achtige staat, waardoor ik in contact kom met de spirituele dimensies en de energieën kan sturen. De drum wordt gebruikt om te reizen, genezing te bevorderen en boodschappen te ontvangen.

Het beoefenen van kernsjamanisme vereist diepgaande training en toewijding. Als sjamanistisch practitioner werk ik als bemiddelaar tussen de spirituele en fysieke werelden, met respect voor de natuur, de spirituele entiteiten en de mensen die ik op deze manier help als tussen persoon.

Kernsjamanisme biedt een rijke en diepgaande benadering van spiritualiteit en heling!

Huizen , ruimtes energetisch opschonen doe ik ook. Kosten: ligt aan de locatie, maar vraag gerust om een prijsopgave! jolandahoogendoorn@protonmail.com of 06 24713334